Дочувам позната история,
а всъщност очаквам мистерия.
Като бездна идва моментът,
да пари с болка и нежност.
Пресичам с ирония живота,
а всъщност това не жадувам.
Влюбена съм в приключения
и копнежи - от филми на Чаплин...
Претръпвам - това го умея
и скрито сълзите жалея...
И даже преди да изсъхнат,
танцувам и се усмихвам.
Разплитам копнежи и страсти,
и погледи казващи всичко.
И чезнат думите помпозни,
настигат ме - истински, съдбовни...
© Мариола Томова Всички права запазени
и погледи казващи всичко."
И после...Не се гаси негаснещото
когато пламне ...