1.08.2024 г., 14:53 ч.

Развратът 

  Поезия » Друга
124 0 0

Дон Жуан навсякъде се среща,

мъже прелъсти Месалина нова!

Плътта, жадна за кеф и гореща,

за още и още наслади е готова!

 

Как този разврат да спрем,

как самите да се обуздаем?

Как морален пример да дадем,

когато наслади лоши желаем!?

 

Просто да си помислим трябва:

"Разумно ли е това, което правя?"

Пази се от туй, що те съблазнява,

помогни си сам и Бог ще те избавя!

© Георги Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??