Остави истината да излезе наяве,
да бъде по-скоро постижима,
да бъде Монблан в пощенска кутия
и тънък звук от песен неизпята,
да бъде най-любим ден от годината,
да бъде мечтан изгрев отвъд океана.
Остави смъртта да бъде необорима,
да бъде неизбежна и каквато си иска,
нека се среща с твоите предатели,
нека си бъде със съмнителна издръжка,
нека кънти нарочно в кепенците,
и да те мисли за неин часовой.
А ти бъди противоречие със скелет и ребра!
© Мария Всички права запазени