Ще бъда за теб
непрегъната страница,
непресъхваща капка любов,
непремерена дързост
със чезнещи граници,
недописан във края
ред с апостроф!
Ще бъда и блясъкът
в морския фар,
разкъсващ нощта
със красива надежда
в сърцето ти ярък,
нестихващ пожар,
ще танцувам
във твоите
мисли
небрежно!
© Весела Маркова Всички права запазени