Рекапитулация на загубите
„Всеки ден по мъничко се губим.” Райсън
Тече животът ми. И губя, губя,
приятели, пари, любови. Всичко.
Научих, че е лесно да се влюбиш,
но много трудно е да си обичан…
Кърви душата ми. И губя, губя,
увереност, кураж, надежда. Вяра,
че още е възможна среща с чудо,
което да съшива и изгражда…
Крещят съмнения. И губя, губя,
търпение и сили, разум здрав.
Във мен нощта протяга лапи груби
да задуши остатъка от гняв…
Мълчат последствия. И губя, губя,
причините и връзките към тях.
Че щастието - все било е другаде
където аз, за съжаление, не бях…
© Дочка Василева Всички права запазени