РЕПЛИКА
към стихотворението „Химера“
на emo2 (Емил Стоянов)
Химери и илюзии не ща -
признавам ти го искрено, Емиле!
На този свят най-ценните неща
са скрити само в жестовете мили
на твоето обичащо сърце,
на твой добър приятел във очите,
на две протегнати към теб ръце,
когато си изгубил и мечтите...
Химери и илюзии не ща -
животът е реалност безпощадна
и всичко е излишна суета,
когато във душите ни е хладно!
© Христина Радомирова Всички права запазени