От моя дом, от моето разбиране,
от моето жизнено пространство,
от моята родина на сърцето
казвам, че синовната обич
има най-здравите вериги, с които опасва.
От хиляда лета нося вода от Тракия.
За жадните, дето пият:
Животът е неповторим,
както всеки човек е неповторим.
© Мария Всички права запазени