Вечерята - мълчание,
поръсено с презрение,
винени очи -
доказани съмнения,
десертът -лицемерие,
че им се спи.
Лягат си по стаите,
с проблема се завиват,
жестоки есемеси
в сърцата си забиват.
Цял ден не си говорят,
във мислите си спорят,
отчаяно отричат,
че още се обичат.
© Ивон Всички права запазени