от небето
плющи дъжд
а под коня -
суша
само
гъгниви червеи
шепнат аве
и
чорлави дами
препускат
на воля
из сърцето ми
дирейки отдушник
за чувствата си
всичко е както преди
сега
за един бит
дават сто небити
© Янко Всички права запазени