Риск
Би ли приел риска?
Да бъдеш различен,
да промениш начина си на живот.
Помисли дали ти стиска?
С няколко човека той може да посяга,
чувства се сигурен, недосегаем,
но идва време, нещата се променят.
Оставаш сам, сега няма кой да ти помага.
Не би искал да бъдеш в това положение,
заобиколен от личности еднакви.
Еднообразно изложение, една картина,
а останалите отражение.
Знам, началото винаги е трудно,
но можеш да опиташ.
Имаш желание за промяна,
виждам, то е вече будно.
Ти прие риска,
вече си различен.
Би ли останал такъв?
Въпреки всичко, дали ти стиска?
29.07.2011 г.
© Веселин Всички права запазени
Разбира се ,че ти стиска,щом вече си решил да опиташ!!!
Бъди силен!!!