9.01.2011 г., 11:02 ч.

Рисунка 

  Поезия » Друга
681 0 11

 

Две черешки за очички,

копчето от роклята ми за носле,

отпечатък от целувка – мойте устни,

с шалче – да му топли във студа.

Нарисувах си от сняг човече.

А сега – ще си го съживя!

 

 

© Весела ЙОСИФОВА Всички права запазени

Авторът е забранил гласуването.
Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??