6.04.2014 г., 19:00 ч.

Робокоп 

  Поезия » Друга
371 0 0

когато се заиграваме с Дявола
по някаква си причина
той спи
разсипан като купчина пясък в душите ни
предварително да издигнем стена
би трябвало
та когато от пясъка
този Дявол внезапно приеме
твърдостта на стоманен робот
и започне да думка с юмруци в преградата
и прониква навред
и подпалва
и срива основите
като Робокоп
колко крехки били са възкликваме
та би трябвало
триста ангели
от върха на едната игла
да ни дойдат на помощ
да приспим и разсипем отново
на купчинка пясък безформена
този Дявол
който няма как да отмием
като пясък
в морето

© Павлина Гатева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??