Нема!
Всичко то налапва –
и салам,
и вафла,
нищо не отказва,
много не приказва –
речникът на Елочка
всеизчерпващ речник е.
Русо,
гърдогъзобузесто,
дашно
и прекрасно.
Сластно
в ухо диша,
с лапичката миша
майсторски те гали…
Но не мож я свали –
тя сама си пада
и е изненада,
ако чуеш „Не!“.
Е, поне
ако за труд мълчиш.
А щом портфейл
дебел
държиш,
пакет от мола,
бижу лъстиво…
Натам –
да чуем специалиста –
мислителя сексиста,
с червена точка
оцветен,
поема химна
пак след мен…
П.П. Скучен следобед!!! Извинете!
© Георги Коновски Всички права запазени