По Коледните празници пробуждат се мечтите
и търпеливо чакат някой да ги сбъдне,
по празниците ръка с благородство протегнете
и сбъднати мечти на чакащи сърца дарете.
Сърцето свое отворете и дните празнични
с човешка топлина и обич искрена преизпълнете,
на чакащите, жадните, самотните сърца
дарете шанса да открият щастие в света.
А Новата година с усмивка посрещнете,
искрица благородство и любов Вие другиму дарете,
със светлина красива дома си осветете
и тъжните моменти навън Вие изхвърлете.
Изпълнени със здраве нека бъдат дните Ви,
а щастието и успехът другар да са по пътя Ви,
любов и споделени мигове да дават смисъл на живота Ви
и радостни искри да греят всеки ден в очите Ви!
© Росица Всички права запазени