Магическа игра на сюрреалности:
1. Замести буквите от твоето име със съответната фраза - това е твоето сюрреалистично стихотворение;
2. Избери си няколко фрази, които ти харесват и с тях направи твоята велика сюрреалност.
А. във стиховете ми не вият вълци
Б. ослушай се в симфонията на мойта страст
В. в любовната ти ода ще съм паметник
Г. там блика страст и секс и има много слънце
Д. допушвам си животеца едва едва
Е. угарката забивам в ирисите на смъртта
Ж. омекват пръстените на злото
З. зловеща тишина свирука
И. тогава ще възкръсне като птица-феникс
Й. небето сякаш пощръкля
К. по козината на земята
Л. с енергия от бесите на Белинташ
М. полепнаха настръхнали звезди
Н. там грее любов макар и „невъзможна”
О. огледай се във отражението на моя огън
П. по улицата на надеждите
Р. и рукна буйна страст
С. разстреляй ме по пладне mister Morrison
Т. ти почна да растеш а аз да се смалявам
У. заключени са всички облаци
Ф. полагам мисли на сърцето
Х. от избуялата любов
Ц. пониква цвете между редовете
Ч. по улеите на нощта
Ш. усмивката ти се изтърколи възнак
Щ. същински саморасляк
Ь. и вие гарвани заблудени
Ъ. ръми небе просто ръми небе
Ю. кръстосани са идеалите ни с твойта кръв
Я. луната сякаш напращяла
хареса ли ти моята игра на сюрреалности - тя вече е твоя!
© Ангел Всички права запазени
А. във стиховете Ти не вият вълци
Л. с енергия от бесите на Беланташ
И. когато ще възкръснеш като птица-феникс
Н. ще грее там любов макар и „невъзможна”
А. тогава в стиховете Ти не ще вият вълци