С надежда чакам
Новата Година!
С надежда чакам
и Дядо Коледа до комина!
Да дойде усмихнат,
на масата да се разположи,
в моето чорапче
ваксина да сложи!
Та надалече да хвърля
шлемове и каски,
в огъня да изгоря
всички маски,
близките си да обсипя
с прегръдки, милувки,
да изпратя на всички
хиляди целувки!
Весела Нова Година Откровенци!
© Никола Яндов Всички права запазени