Чувствата ми - бури,
мислите - порои.
Своя съм сред чужди,
чужда съм сред свои....
Птица наранена,
болката потискам.
С нищо не заменям
съвестта си чиста.
Мислите ми - ято,
чувствата - палитра...
Грее във душата
слънчева молитва.
© Вилдан Сефер Всички права запазени