Ще си умра с отворени очи...
Със погледа към вашите лица.
Със погледа към слънчеви лъчи.
Със погледа към вашите сърца.
С отворени очи ще си умра...
Със погледа към синия таван.
Със погледа към светлите утрА.
Със погледа към хорския керван.
Ще си умра с отворени очи
към всичкото, което става тук.
От погледа ми ясно ще личи,
че в мене няма думи, няма звук.
Тогава нека някой ги склопи -
клепачите да се целунат пак.
Видяното в очи да се стопи
и да остави в мене земен знак.
© Никола Апостолов Всички права запазени
Приятно ми е да констатирам, че харесвате написаното!
Поздрави от мен и Ви желая хубав ден!!