когато вече не вярвам
тя влиза в пролуките
на душата ми
разплита косите си
и си свива гнездо
запалва огън
с кървавочервен пламък
и започва да наблюдава света
през процепите
на вкаменения ми мозък
страхувам се от нея
© Павлина Гатева Всички права запазени