Сама и в смъртта.
Сама,сама,отчаяна,
обидена,отхвърлена,
използвана, отречена-
САМА!!!
Изпитваща нужда
от малко топлина,
от една прегръдка,
от един отговор
или дори една усмива,
от късен разговор
в дъждовна нощ.
Имам нужда от малко смелост,
малко смелост,
която да е вторият ми шанс.
Защо прощаваш?
Защо помагаш?
Защо изискваш?
Защо предлагаш?
Сам не вярваш,
а говориш,
сам го искаш,
но ще спориш.
Сам.
Сам в нощта , през деня,
сам в живота и в смъртта.
© Жеже Всички права запазени