Откога ви доставя удоволствие да живеете, без да създавате,
а единственото, което цените, е да рушите,
само да се забавлявате,
без абсолютно нищо в замяна на другите да давате...
Нима мотото "Веднъж се живее" така го цените???
Да се тровите,
другите стремейки се да победите...
падайки,
после не се вините,
а ставайки, си мислите, че следващия път с по-голямо зло ще се спасите!!!
Хорица... ценете си душите,
защото един ден, обръщайки се...
само себе си ще може да вините!!!
© Елена Борисова Всички права запазени