Душата ми е като стара къща...
vladetoned (Владислав Недялков)
Душата ми е като стара къща.
Има всичко в нея, ама скърца.
Не помня кое къде е в претъпкани килери...
Когато търся нещо, друго ще намеря...
Душата ми е като стара къща.
Прикътала е ветрове и аромати...
Много слънце, много снегове
изтърканият праг е веч' изпратил.
Душата ми е като стара къща.
Уютна, мила, с чар...
На старата ѝ непокорност
само ти си господар!
© Маргарита Ангелова Всички права запазени