Само външно добри сме, а дали е така
в действителност, колко сме прями?
Често пъти играем задкулисна игра
и невидимо злото остава!
Зад премислени ходове лъсва лъжа,
в тях намират се страст и копнежи.
Бог обаче дали конструира света
по такъв начин - див и небрежен?
© Виктория Тасева Всички права запазени