13.12.2013 г., 21:11 ч.

Сближаване 

  Поезия » Философска
437 0 0

 

Сближаване

 

Това непознато същество у мен...

Този непознат език...

Подавам му ръка - отдръпва се.

Прибирам я - докосва ме.

обръщам гръб, отдалечавам се -

                                        изчезвам...

А то ме застига, настанява се в мен -

                                        залива ме...

                                          Радост ! ! !

 

 

(2006 г.)

                                        

© Георги Видинов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??