Докоснахме любовта,
за да я изгубим,
трябваше ли?
Да беше останала
светлина в дните ни,
мечта непостижима,
сега изтля
и ни остана само спомен,
който не топли,
който само
ни подсказва
колко глупаво
развалихме една мечта,
докоснахме любовта,
за да я изгубим,
а себе си изгубихме ли?
© Мария Всички права запазени