Как при тебе да се върна,
като нямам сили дори да се обърна.
Всичко, което имах, ти безмилостно отне,
дори разби на хиляди парчета моето сърце.
В дните ми нахлу студена самота.
Лъжа представи ти за любовта.
Всяка вечер звезди ми сваляше
и косите ми нежно галеше.
До последно сляпо вярвах в любовта
и все пак последна умира надеждата.
Аз се молех, плаках - ти не ме разбра.
След години идваш, но късно е, аз не съм сама.
Сега твой ред е да си нежелан,
аз ти казвам само: "Сбогом, стой далеч от мен"...
© Яничка Всички права запазени