Износват ли се чувствата като ботуши,
съизмерима ли е болката със гняв,
и редно ли е любовта с разтуха
да заменим, когато ни е страх
със истината да застанем
лице в лице, но смело,
трудно е да кажем,
какво довело е
до СБОГОМ...
© Виктория Тасева Всички права запазени
понякога боли
често и кърви
рана е
но заздравява
лъжата е
като гангрена
всичко умъртвява!