Кога ли детството немирно си отива?
Кога настъпва луда младостта?
Дали когато в сънища щастливи
осъществяваш твоята мечта?
Или когато спреш омаяно да тичаш
след пеперудите през пролетта,
или когато най-внезапно заобичаш
в живота кратък простите неща...
© Дияна Всички права запазени