30.08.2011 г., 13:26 ч.

Сбъднат сън 

  Поезия » Любовна
1905 0 29

Сън е - прасковен в дъхаво лято,
и по пръстите лепне - нектар,
сладка тръпка, до дъно налята
в гърло жадно за истински дар...

И те виждам, безумно красива,
по-изящна от мойте мечти,
с устни мъжки целувам - коприви,
да ти пари и в нощи, и в дни...

Ще открием в нощта небесата,
само ти - в моя сън пожелай,
да си птица - от обич крилата...
и лети, с мен лети до безкрай...

© Михаил Цветански Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??