Счупеният циферблат
на времето,
показва множество лица
с белези от събития.
Нарциси в огледалото
се покланят на себе си...
Танцуват по криле на живи пеперуди,
изяждат душите си със следобедните
червени коктейли.
Луната рисува изкуствени неонови
нокти, драскайки съвестта...
Събужда ли се?
Mравките не знаят, колко са дните
от оставащото бъдеще....
автор: Моника С.
дата: 15.04. 2016 г.
© Моника Стойчева Всички права запазени