24.11.2016 г., 15:34 ч.

Себе си да стигна 

  Поезия » Философска
418 0 1

По непознати улици душата ми върви 

и има ли път натам не знам, 

не спирам –

себе си нямам и имам.

 

Тунели мечтите преграждат 

и има някъде светлина, 

с очите недоловима –

не пред мен,

а в мен я има.

 

Бързам себе си да стигна,

преди да е угаснала и последната мечта,

бързам, докато още се имам

да се разбера.

© Виолета Веселинова - Ил Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • "И непознати улици ще извървя -
    себе си искам да разбера."
    от песента на Мери Бойс Бенд би стояло добре като мото.
Предложения
: ??:??