Разпери лятото криле. Готово е за полет.
От него жега всеки взе. Опакова си колет.
Подухва вятърът на старт. Готов е с маратона.
Врабецът пази пухкав гард. Замина си сезона.
Дъждът удари барабан - мелодията стара.
Донесе чакан армаган - водица за попара!
Ала на Слънчо му се спи - със облак се загъна.
Свършиха хубавите дни - Септември се препъна.
А морето май е болно. Киха и понакашля.
Муси се недоволно. Няма с кой да разговаря.
Само чайките се реят. Те са някак непукист.
Знаем как ще уцелеят и градът ще стане чист.
Лятото отлита скоро. Тук ще е догодина.
Есента ще пее в соло. Любимка на мнозина.
Нека хубав е концерта. Вдигайте завесите.
Кратко ще е на оферта. Free са билетите!
© Кремена Арменчева Всички права запазени
Благодаря за поставянето в любими Тони, Младен, Юри.