Ще дойде зимата. Ще ме обичаш –
в студените ми дни на януари.
Най-топло е, когато не отричаш,
че в тебе ще разцъфнат минзухари.
Ще дойде пролетта. Ще ме обичаш –
в зелената ми жажда за живот.
Най-топло е, когато не отричаш,
че в тебе ще осъмвам... със любов.
Ще дойде лятото. Ще ме обичаш –
с любимия ми слънчогледов цвят.
Най-топло е, когато не отричаш,
че с мене ще осъмнеш... по-богат.
Ще дойде есента. Ще ме обичаш –
в следобедното утро на ноември.
Най-топло е, когато не отричаш –
сърцето ти успя... да ме намери...
© Силвия Йорданова Всички права запазени