Когато някой, някъде се влюби в нещо
В стомаха ято пеперуди пърхат
Умът престава да премисля вещо
Във вселената нещата се объркват.
Когато някой ,някъде обича нещо
Обичаш всекиго и всичко до безкрай
И молиш се на бога тъй горещо
Туй никога да няма край.
Когато някой ,някъде събуди се, и нищо
Не те тревожи , а животът е красив
Тогава знай ти в рая си и никой
Не ще ти развали момента тъй щастлив.
© Hristo Hristov Всички права запазени
Произведението е участник в конкурса:
Беше посред зима, когато най-после разбрах, че вътре в мен има непобедимо лято »