Щастие в сърцето си нося аз,
искам да го предам и на вас.
Важно е да греем, да бъдем щастливи,
да се усмихваме, да бъдем игриви.
Положителната нагласа прави чудеса,
тя променя света.
С усмивки всички своите близки да дарим
и един прекрасен кът да им подарим.
Защото те го заслужават,
с времето не се забравят
тези мили думи, слова на нежност,
доброта и човечност.
Затова сега се усмихни широко ти,
колкото можеш, не се чуди.
За теглилата си забрави
и щастлив ти бъди!
© Ани Всички права запазени