23.11.2011 г., 15:01 ч.

Щастие за кратко 

  Поезия » Любовна
574 0 2

В градината от рози аз лежа, а над мен луната гледа

танца ти красив и нежен,

а как така изведнъж ти изчезна в този дъж,

след теб какво остана - една сълза кристална.

 

Къде да търся стъпките ти нежни,

дъждът като че ли ги е отмил,

но ти помни едно, любима,

ще те върна някой ден.

© Никола Диманов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??