Щастливи и красиви сме с жените...
И те със нас – красиви и щастливи...
И Господ каза:
- Ще делите дните
и нощите си
докато сте живи...!
Щастливи
и красиви,
но и грешни –
така вървим в света,
в ръце поели
любов и ревност,
вярност и надежда.
И всичко от живота си сме взели...
Накрая побелели, ала живи –
един до друг
на малка пейка сгушени,
разбираме,
че всъщност сме щастливи,
защото в миналото сме се вслушали...
януари 2010
© Георги Ванчев Всички права запазени