14.01.2022 г., 11:22 ч.  

Щастливо сбъдване 

  Поезия » Друга
379 0 0

 

Той е истински патриот, честен и смел,

той е неподкупен български орел,

той е спасението наше в пъкления ад,

той е дълго чаканият от Бога знак.

Той е новото, справедливо начало,

той е слънцето в мрака зъл огряло,

изпрати ни го Бог от беди да ни спаси,

ореола на истината в очите му блести,

Живота дарява с възкръснала надежда

и към сбъднати мечти той ни повежда.

С бяла вяра  в него гледа днес  България,

вече няма да играем на фатална лотария.

от  която все по-зле и по-бедни ставахме,

тъй като на лицемери подли вярвахме.

Затова ще дадем днес за него своя вот,

и ще докажем на цяла Европа с дела,

че сме достоен и мъдър български народ,

и знаем да разпознаваме истина от лъжа.

© Кръстина Тодорова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??