Ще идвам в сънищата ти
и нежно ще докосвам мислите ти,
и твоите желания най - съкровенни...
Ще те опиянява споменът от вечността.
И неосъзнатото ще те подхвърля
в бездни, възвишения и леми.
Ще идвам
да докосна пак, аз твоята душа.
И да се слеем както винаги:
без жажда - ожаднели.
Да се открием за пореден път,
за да решим вечните проблеми,
нерешени.
И ще ме търсиш...
И ще викаш ти след мен,
когато утрото настъпи и си тръгна.
Ще чакаш нощите с копнеж..,
мигът в който аз отново ще се върна.
Ще се проклинаш...
Ще се мразиш...
Ще крещиш...
Че си успял пак всичко да объркаш!
Че животът ти се превърнал в руини.
И няма как отново да го върнеш...
... Не се отчайвай.
Най-хубавото още предстои!...
Зависи колко още дни
решил си да изгубиш безвъзвратно...
© Нели Р Всички права запазени