Ще й тегля куршума
на честната дума,
нагризала ми челото,
без да ми мигне окото.
Ще я пратя в затвора
при лошите хора,
съвестта ми тъй чиста,
без изобщо да мисля.
Ще поканя лъжата
да ме гледа в устата
и от мен да се учи
как от полза се смуче.
Ще разбия канона,
пред сатана на икона,
обет аз ще дам,
да му служа без срам.
Най-сигурен лек
срещу болест – човек -
генетично разстройство
при хора с достойнство.
© Ивон Всички права запазени
Поздрав и прегръдка!