7.10.2009 г., 15:05 ч.

... (Ще живееш в спомените ни...) 

  Поезия
523 0 1

Тишина и звук в едно,
попиват шепота на думи неразбрани.
Думи, които не помагат болката да спре,
нито времето назад да върнат.
Спомени в нас напират и бушуват.
Превръщат се във сълзи
и от очите ни извират.
Животът пак остави своя белег.
Взе това, което беше дал.
Но ние знаем как да продължим,
по-силни от смъртта сме,
но ще запазим във сърцата
спомените святи...

 

 

 



Когато загубиш един скъп учител, това е най-малкото, което можеш да му посветиш... ;( Липсваш ни...

© Сюзън Смърт Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??