5.05.2016 г., 21:55 ч.  

... Имам време за мечти 

  Поезия » Друга
913 1 1

Цъфнал цвят,
ухание и нежност,
въздишка малка и сълза,
любов далечна и желана,
като небесна шир или безкраен океан.
Жужене на пчеличка,
песен, нощем на щурец,
луна и мрак, а после -
слънце, нежност, топлина.
Усмихвам се щастливо,
очите ми блестят,
живот, поспри - аз още дишам
и имам време за любов и за мечти.

© Албена Радина Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??