20.06.2008 г., 23:41 ч.

Ще побеснея 

  Поезия » Друга
1045 0 4

ЩЕ ПОБЕСНЕЯ 

 

Ще побеснея,

защото не мога да укротя в себе си злодея.

Страхът ми става господар,

за моята душа няма цяр.

Какъв аз подвиг трябва да свърша,

за да изгоня от съществото си цялата мърша.

Усмивки злокобни над мен вече тегнат,

как на сърцето ми те да убегнат.

Да се справя с тях сега не мога,

дали на всичко си струва залога.

Страх и ужас, и липсата на воля,

са плодът на моето безверие...

Там е някъде моето спасение. 

© Марина Димитрова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??