на най-всеотдайната майка с обич и с пожелание да не тъжи днес
Ще дойдеш ли за малко днес при мама,
за да й кажеш: "Честит рожден ден"?
Дори в съня й, в мислите й само
ти китка обич да й подадеш?
На всеки празник много силно чувстваме,
че теб те няма вече между нас,
че твоята усмивка не ни среща,
но ти не спираш да живееш в нас!
Аз обещавам днес ще я целуна,
ще я прегърна силно и от теб.
И ще изтрия сълзите по бузите й,
ще подаря един красив букет.
И много силно ще й пожелая
да бъде още дълго между нас,
защото всички още
от грижите и любовта й се нуждаем!
И молим се да бъде с нас и занапред!
© Анна Дюлгерова Всички права запазени