10.04.2010 г., 15:49 ч.

Ще се боря 

  Поезия » Друга
603 1 2

 

Понякога съжалявам за действията си,

но знам, че ще платя за грешките ми.

Знам, че ще се боря -

дори с живота труден, който водя.

С усмивка на лицето аз ще се изправя,

от орисията си зла ще се избавя.

 

 

© Красимира Иванова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??