Ще ме помниш,
аз ще съм сълзите в очите ти
и всяка нощ
ще присъствам в мечтите ти.
Ще ме търсиш,
там далече сред звездите,
в лицето на безмълвната луна,
а аз ще се промъквам в съня ти,
за да намеря път към твоята душа.
Ще те помня!!!
Ще бъдеш всяко мое вдишване,
всяка глътка въздух
ще бъдеш ти.
Ще те помня,
за да се превърнеш в сбъдване
на всички неизречени мечти!!!
Ще се помним...