31.03.2009 г., 18:52 ч.

Ще те чакам 

  Поезия
709 0 5

 

Ще те чакам, тръпнеща в очакване,

гласът ти да докосне сетивата ми.

Примряла от вълнение да стена

и да се слея с звуците на тялото ти.

 

И прикована с болката към кръста си,

да се огледам истински в очите ти,

познала себе си, разголила душата си,

но търсеща пътека към звездата ти.

 

От голотата си не се срамувам

и давайки я само на малцина,

способна винаги да се сбогувам,

с достойнство някога да си замина.

 

Как искам да те запозная с себе си.

Да ти разкрия чистотата на душата си,

ако обаче позволиш ми някак си

да те докосна давайки сърцето си.

© Живка Георгиева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??