Щипка сол вместо отговор ще ти пратя.
Хей така! В празен плик за писмо.
За своята мъка така ще разкажа
вместо в стих, писан с кръв и перо.
Здраво място, а тежки рани си правим.
Бремето влачим – дебела дреха в пек.
Все по-трудно ни става да се забравим,
дълбаем и търсим все другаде лек.
Щипка сол - наместо сълзлив отпечатък.
Хей така! В празен плик за писмо.
Вместо грешна прегръдка, жалък остатък
на отминали чувства и трима в танго.
© Анна Станоева Всички права запазени