26.04.2017 г., 12:42 ч.  

Сила 

  Поезия » Друга
356 1 1

Когато живота ни пречупи

и постави на колене,

запомни, тогава Бог ни дава време,

за да се изправим на крака,

да лекуваме ранената душа,

да бъдем борбени и силни,

колкото и да боли и страдаме,

във тежки мигове и дни,

никога да не се предаваме.

Тогава светлина от мрака се ражда,

и в душата покълва малката жажда,

която на онзи бряг ни отвежда,

отдето да вземем малко надежда,

с която да продължим и да знаем,

живота го има, когато мечтаем.

 

 

 

 

© Мария Попова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??