Сини палатки -
излет насилствен,
къщите падат
от труса убийствен.
Сини палатки,
наситено сини,
спомени сладки,
изведнъж убити.
Любимият там е,
в новия си дом -
синя палатка
и черен живот.
Любимата чака
той да се върне,
все го оплаква,
сърце ù се къса.
Далече от него
по принуда,
в безизвестност
и мъка.
Сини палатки -
излет насилствен,
миговете сладки,
отново ги искам.
© Богдана Маринова Всички права запазени